1.1.-31.12.2023. On the road, Kouluttamassa ja
alustamassa hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, kohtaamisen ja
työyhteisön toimintaan liittyvissä tilaisuuksissa. Esimiestyön, lääkäri-
ja hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, järjestötyön ja
liike-elämän sekä yksilö- että ryhmätyönohjauksia.

1.1.-31.12.2022. Etänä, mutta myös On the road, Kouluttamassa ja alustamassa hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, kohtaamisen ja työyhteisön toimintaan liittyvissä tilaisuuksissa. Esimiestyön, lääkäri- ja hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, järjestötyön ja liike-elämän sekä yksilö- että ryhmätyönohjauksia.

1.1.-31.12.2021. Koronan varjossa etänä, mutta myös On the road, Kouluttamassa ja alustamassa hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, kohtaamisen ja työyhteisön toimintaan liittyvissä tilaisuuksissa. Esimiestyön, lääkäri- ja hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, järjestötyön ja liike-elämän sekä yksilö- että ryhmätyönohjauksia.

1.1.-31.12.2020. Koronan varjossa etänä, mutta myös On the road, Kouluttamassa ja alustamassa hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, kohtaamisen ja työyhteisön toimintaan liittyvissä tilaisuuksissa. Esimiestyön, lääkäri- ja hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, järjestötyön ja liike-elämän sekä yksilö- että ryhmätyönohjauksia.

1.1.-31.12.2019. On the road. Kouluttamassa ja alustamassa hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, kohtaamisen ja työyhteisön toimintaan liittyvissä tilaisuuksissa. Esimiestyön, lääkäri- ja hoitotyön, saatto- ja palliatiivisen hoidon, järjestötyön ja liike-elämän sekä yksilö- että ryhmätyönohjauksia.

1.1.-31.12.2018, Kouluttamassa saattohoidon, kohtaamisen ja työyhteisön toimintaan liittyvissä koulutuksissa. Esimiestyön, saattohoidon ja järjestötyön sekä yksilö- että ryhmätyönohjauksia.

6.10.2017, Stockholms sjukhem, Tukholma

3-4.9.2017, StChristophers Hospice, Lontoo

1.9.-31.12.2017, Kouluttamassa saattohoidon, kohtaamisen ja työyhteisön toimintaan liittyvissä koulutuksissa. Esimiestyön, saattohoidon ja järjestötyön sekä yksilö- että ryhmätyönohjauksia.

- Harri mukana Hyvä kuolema-hankkeen saattohoidon kouluttajakoulutuksessa 1.11.2016-30.4.2017. Meitä on reipas parikymmentä koulutettavaa. Joukossa lääkäreitä, sairaanhoitajia, teologeja, psykoterapeutteja ja onpa joukossa yksi antropologikin. Koulutus tapahtuu Juha Hännisen johdolla. Eri osioiden kouluttajia ovat mm. Maarit Tastula, Hanna Brotherus, Mikko Kuustonen, Liz Bryan, Juhani Laakso, Ben Furman ja Tiina Merikanto. Olen kyllä kouluttanut ja esiintynyt paljon mutta huomaan, että kouluttamisesta, läsnäolosta ja esiintymisestä voi oppia kosolti lisääkin.